Fatma Süslügil Anaokulu
BEŞTELSİZ MAH. BELEDİYE CAD. NO 7A ZEYTİNBURNU / İSTANBUL

VİZYON

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, Türk Milleti’nin; Milli, manevi, ahlaki ve insani kültürel değerlerini; koruyan, geliştiren, yaratıcı, verimli, dürüst ve paylaşımcı bireyler olarak yetiştirebilmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü ve gelişime açık bireyler olarak yetiştirirken, kabiliyetleri ve ihtiyaçları ile çevre faktörlerini de dikkate alan eğitim öğretim programını uygulayabilecek, fiziki ve akademik ortamı, etkili bir takım çalışmasıyla hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim